680

Eenvoudig, net en verzorgd, Een paradijs voor kinderen, Met één stap op de boulevard, Je hoort de zee al, Hapjes en snacks bij de poolbar, Een duik in het zwembad & inclusief transfers. Boek direct voor maar 680.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 969

Volledig gerenoveerd!, De Rode zee aan je voeten, Relaxen onder een parasol, Blijf in shape in de gym, Afkoelen in het zwembad, Kinderen meer dan welkom & inclusief transfers. Boek direct voor maar 969.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 764

Dé keuze van de kids, Aquapark om van te dromen, Schoonheid van de Rode Zee, Swim & dine onder de sterren, Thuiskomen in familiekamers, Gastronomisch genieten & inclusief transfers. Boek direct voor maar 764.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 1.869

Lekker lezen op het strand, Huur een luxe privé cabana, Yogalessen met uitzicht over zee, Wel zo relaxed: Ultra All In, Kinderen meer dan welkom, Maar liefst 7 zwembaden & inclusief transfers. Boek direct voor maar 1869.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Egypte

Desert Rose

 770

Een echt Olympisch zwembad, Vertier voor jong en oud, Spetteren in het waterpark, Slapen in stijlvolle kamers, Uitstekende service, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers. Boek direct voor maar 770.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 1.040

Wat een toplocatie!, Alleen voor volwassenen, Waar je wereldse gerechten eet, Genieten van fitness en spa, Afkoelen in het zwembad, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers. Boek direct voor maar 1040.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Egypte

Ali Baba

 622

Zie hoe de kids zich vermaken, Met aquapark én ijsbaan, Geniet van de ruime kamers, Familiesuites met tussendeur, Kuier zo het strand op, Goede prijs-kwaliteitverhouding & inclusief transfers. Boek direct voor maar 622.00 p.p. vanaf Eindhoven.