Nieuw
 499

Gerenoveerd hotel,Moderne inrichting,Slapen in nieuwe suites,Luieren bij het zwembad. Boek direct voor maar 498.87 p.p. vanaf Eindhoven via Sunweb.nl

Griekenland

Rhodos Horizon City

 581

Volledig gerenoveerd, In hartje Rhodos-stad, Comfortabel en modern, Iedere morgen een fijn ontbijt, No kids, adults only, En wat een fijne service & inclusief transfers. Boek direct voor maar 581.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Griekenland

Athena

 495

In hartje Rhodos-stad, Met het strand op loopafstand, Slapen in nette kamers, Genoeg restaurants in de omgeving, Gezellig buiten ontbijten, Een ideale plek voor uitstapjes & inclusief transfers. Boek direct voor maar 495.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Griekenland

Rhodos Horizon Blu

 479

In hartje Rhodos-stad, Voor een prima prijsje, Het strand aan de overkant, Leer de Sirtaki: Griekse avond, Neem een duik in het zwembad, Welkom vanaf 16 jaar & inclusief transfers. Boek direct voor maar 479.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 699

Warm welkom met bubbels, Slapen op nieuwe bedden, Op je gemak op het privéstrand, Zo in Rhodos-stad: gezellig, Lekker eten, goede service, No kids, adults only & inclusief transfers. Boek direct voor maar 699.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Griekenland

Athineon

 429

Al jaren zeer geliefd, Goed toeven bij het zwembad, Ruim appartement met prima bedden, Het oude centrum om de hoek, Service: op en top, Kijk uit op de Mandraki haven & inclusief transfers. Boek direct voor maar 429.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Griekenland

Plaza

 575

Fijn hotel in Rhodos-stad, Loop naar de gezellige haven, Kies maar, alles op loopafstand, Slapen in keurige kamers, Helemaal 'zen' in de jacuzzi, Neem een duik in het zwembad & inclusief transfers. Boek direct voor maar 575.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Griekenland

Esperia

 522

Esperia uit, Rhodos-stad in, Handdoek mee, strand vlakbij, Plons in het kleine zwembad, Smullen van het ontbijtbuffet, Slapen in prima kamers, Met een ouzo aan de bar & inclusief transfers. Boek direct voor maar 522.00 p.p. vanaf Eindhoven.