Andalusië

Exe Isla Cartuja

 99

Sevilla voor een scherpe prijs, Ideaal; gratis parkeren, Prima start met goed ontbijt, Met de kids naar Isla Mágica, Half uurtje wandelen naar centrum, Verblijf in nette, ruime kamer & inclusief transfers. Boek direct voor maar 99.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 157

In het centrum van Sevilla, Wandelen naar de highlights, Om de hoek van de kathedraal van Sevilla, Frisse en ruime kamers, Relaxen op de rooftopbar, Luchthaven op 12 km & inclusief transfers. Boek direct voor maar 157.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Melia Sevilla

 392

Hele fijne en centrale ligging, Tegenover Plaza de España, Stijlvolle en trendy kamers, Afkoelen in het buitenzwembad, Uitgebreid ontbijtbuffet, Voeten moe? OV vlakbij & inclusief transfers. Boek direct voor maar 392.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Mediterranean

 110

Logeren in een historisch pand, Midden in het centrum, Romantische Andalusische patio, Check-in met een welkomstdrankje, Deur uit, centrum in, Tapas op de Alameda de Hércules & inclusief transfers. Boek direct voor maar 110.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 560

Fijn dwalen door oude centrum, Rustmoment in Maria Luisa Park, Ontbijt met glutenvrije opties, Slapen in comfortabele kamer, Nog een laatste rondje in de bar, Handig; metrohalte voor de deur & inclusief transfers. Boek direct voor maar 560.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 127

Gerestaureerd 19e-eeuws herenhuis, Gelegen aan Alameda de Hércules, Dakterras met gezellige bar, Begin met een uitgebreid ontbijt, Karakteristieke binnenplaats, Ruime en nette kamers & inclusief transfers. Boek direct voor maar 127.00 p.p. vanaf Eindhoven.

 144

Top ligging in hartje Sevilla, Tapa en caña op op een pleintje, Een waar Sevillaans paleis, Versierd met originele details, Lekker uitslapen in ruime kamer, Afkoelen in de plunge pool & inclusief transfers. Boek direct voor maar 144.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

San Gil

 128

In het historische centrum, Relaxen in de Andalusische tuin, Trofee voor gastvrijheid, Geniet van de heerlijke tapas, Proef de lokale sfeer in Macarena, Lekker afkoelen in het zwembad & inclusief transfers. Boek direct voor maar 128.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Abba Sevilla

 174

Deur uit, centrum in, Afkoelen op het dakterras, Genieten van het uitzicht, Een ontbijt om van te smullen, Te voet naar de highlights, Ontspannen onder de Spaanse zon & inclusief transfers. Boek direct voor maar 174.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Eurostars Regina

 126

Rustmoment op sfeervolle patio, In een typisch Sevillaans pand, Heerlijk strollen door oude stad, Tapas op Alameda de Hercules, Verblijf in nette, moderne kamer, Start met een Andalusisch ontbijt & inclusief transfers. Boek direct voor maar 126.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Melia Lebreros

 481

Modern, strak en fris, Goede verbinding naar het centrum, Start de dag met een top ontbijt, Loungen bij het zwembad, Heerlijk groot terras, Zeer goede service, Blijf in shape in de fitness & inclusief transfers. Boek direct voor maar 481.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Andalusië

Inglaterra

 173

Pal aan Plaza Nueva, Zie de stad vanaf het dakterras, Calle Sierpes op circa 100 meter, Klassieke, maar luxe kamers, Begin met heerlijk ontbijtbuffet, Gratis koffie/thee in de lounge & inclusief transfers. Boek direct voor maar 173.00 p.p. vanaf Eindhoven.