Vanaf Eindhoven Blog & tips

De populairste zonbestemmingen vanaf vliegveld Eindhoven

Eindhoven staat bekend om haar levendige sfeer en bruisende cultuur. Maar wist je dat deze stad ook dient als springplank naar prachtige zonbestemmingen? Ontsnap aan de dagelijkse routine en laat de Nederlandse zomer achter je met een onvergetelijke vakantie. Of je nu houdt van witte zandstranden, kristalhelder water of pittoreske dorpjes, vanaf vliegveld Eindhoven heb je talloze mogelijkheden voor een zonnige reis.

De mooiste plekjes aan de Costa Blanca

De costa blanca is één van de topbestemming waar vanaf Eindhoven op gevolgen wordt. Ons aanbod in deze regio is dan ook ruim. De Costa Blanca in Spanje is een prachtige regio met vele adembenemende plekjes die je absoluut niet mag missen. Of je nu houdt van zon, zee en strand, historische bezienswaardigheden of traditionele Spaanse dorpjes, de Costa Blanca biedt voor ieder wat wils.

De Populairste zonbestemmingen vanaf Eindhoven Airport in 2023

Ben jij op zoek naar de perfecte zonbestemming voor komend jaar? Dan ben je bij Eindhoven Airport aan het juiste adres. Wij hebben een overzicht gemaakt van de populairste zon bestemmingen vanaf Eindhoven Airport in 2023 voor jou. Spanje Het zonnige Spanje blijft een van de populairste bestemmingen voor Nederlanders die op zoek zijn naar […]

De bijzondere geschiedenis van Eindhoven Airport

De geschiedenis van Airport Eindhoven gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. In 1932 werd het vliegveld opgericht als militaire basis en kreeg het de naam Welschap. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het vliegveld door de Duitsers bezet en gebruikt als vliegbasis. Na de bevrijding werd het vliegveld door de Nederlandse luchtmacht overgenomen en uitgebreid tot een volwaardige militaire basis.

Snel en cheap naar Andalusië?

Vanaf Eindhoven vliegt u naar de aantrekkelijke streek Andalusië. Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje en biedt een combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke culturele geschiedenis en architectonische meesterwerken. Of je nu houdt van stranden, bergen of steden, er zijn tal van prachtige plekken om te ontdekken. Hier zijn enkele van de mooiste plekken in Andalusië:

Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een van de drukst bezochte luchthavens in Nederland, met miljoenen passagiers per jaar. Als je van plan bent om naar de luchthaven te reizen, is het belangrijk om vooraf te weten waar je kunt parkeren en hoeveel het zal kosten. In deze blog bespreken we de verschillende parkeeropties bij Eindhoven Airport.