Eindhoven staat bekend om haar levendige sfeer en bruisende cultuur. Maar wist je dat deze stad ook dient als springplank naar prachtige zonbestemmingen? Ontsnap aan de dagelijkse routine en laat de Nederlandse zomer achter je met een onvergetelijke vakantie. Of je nu houdt van witte zandstranden, kristalhelder water of pittoreske dorpjes, vanaf vliegveld Eindhoven heb je talloze mogelijkheden voor een zonnige reis.

De charme van Mallorca

Mallorca is al jarenlang een populaire bestemming onder zonaanbidders en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Dit Spaanse eiland heeft voor ieder wat wils. Van levendige stranden zoals Playa de Muro, waar je kunt genieten van watersporten en gezellige beachclubs, tot rustige baaien zoals Cala Pi, ideaal voor een ontspannen dag in de zon. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de charmante hoofdstad, Palma de Mallorca, waar je kunt dwalen door smalle straatjes en indrukwekkende architectuur kunt bewonderen.

Het paradijs van Ibiza

Ibiza staat wereldwijd bekend als dé plek voor feestgangers, maar er is meer dan alleen nachtclubs en DJ’s. Dit eiland heeft een adembenemende natuurlijke schoonheid die je niet mag missen. Bezoek de prachtige stranden zoals Cala Salada, waar je een duik kunt nemen in turquoise wateren en kunt zonnebaden op witte zandstranden. Huur een fiets en verken het serene binnenland van het eiland, bezaaid met pittoreske dorpjes en groene heuvels. Of geniet gewoon van de betoverende zonsondergangen waar Ibiza om bekend staat.

Het mysterie van Malta

Malta is een bestemming die je zal verrassen met haar rijke geschiedenis en adembenemende landschappen. Verken de oude stad Valletta, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bewonder de prachtige barokke architectuur. Ontdek de schilderachtige straatjes van Mdina, ook wel bekend als de ‘Silent City’, en laat je betoveren door de middeleeuwse charme. En natuurlijk, niet te vergeten, de adembenemende stranden van Malta zoals Golden Bay en Blue Lagoon, perfect voor een dagje luieren onder de zon.

Het paradijselijke Alicante

Alicante is een Spaanse havenstad die alles heeft wat je nodig hebt voor een ontspannen zonvakantie. Met meer dan 300 dagen zon per jaar ben je hier verzekerd van een warme en zonnige trip. Geniet van de prachtige stranden zoals Playa del Postiguet, waar je kunt zonnen, zwemmen of gewoon kunt ontspannen met een goed boek. Bezoek de levendige boulevard Explanada de España en proef lokale delicatessen in een van de vele tapasbars. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het indrukwekkende kasteel van Santa Barbara, dat hoog boven de stad uittorent.

Ontsnap naar de zon

Of je nu op zoek bent naar ultieme ontspanning, avontuur of cultuur, vanaf vliegveld Eindhoven heb je een ruime keuze aan zonbestemmingen. Ga voor een onvergetelijke vakantie en laat je verrassen door de warmte en schoonheid van deze prachtige bestemmingen. Pak je koffers en geniet van de zon!