Bij Eindhoven Airport is er een specifieke zone genaamd “Kiss & Ride,” wat een drop-off zone is voor passagiers. Hier kunnen mensen gemakkelijk passagiers afzetten of ophalen zonder langdurig te parkeren. Hier zijn enkele punten met betrekking tot de “Kiss & Ride” op Eindhoven Airport:

Locatie

De “Kiss & Ride” zone op Eindhoven Airport bevindt zich bij de vertrek- en aankomsthal van de luchthaven. Volg de borden naar de “Kiss & Ride” en houd er rekening mee dat het ontworpen is voor snelle stops. Over het algemeen bevindt de “Kiss & Ride”-zone zich dichtbij de terminal, zodat het gemakkelijk is voor chauffeurs om passagiers af te zetten of op te halen zonder lang te parkeren.

Korte stops

Deze zone is bedoeld voor korte stops, zodat passagiers snel in- of uit kunnen stappen zonder langdurig geparkeerd te staan.

Gebruik de aangegeven zones

Volg de borden en markeringen om de aangewezen “Kiss & Ride” zone te vinden. Houd de verkeersregels in acht en parkeer niet op plaatsen waar dat niet is toegestaan.

Parkeertarieven vermijden

In de “Kiss & Ride” zone kun je snel passagiers afzetten of ophalen zonder parkeertarieven te betalen, in tegenstelling tot de parkeerterreinen. De eerste 15 minuten parkeer je gratis in P1. Dit kan tot maximaal één keer per dag per voertuig. Parkeer je langer dan 15 minuten, dan betaal je €3,70 voor het eerste half uur. Je betaalt per half uur €3,70 tot een maximum van 5 uur. Na deze 5 uur betaal je het dagtarief van €45,- per kalenderdag. Toch liever je auto parkeren: klik hier om een parkeerplaats te reserveren voor korting.

Tips voor gebruik van de Kiss & Ride-zone op Eindhoven Airport

Om het gebruik van de Kiss & Ride-zone op Eindhoven Airport soepel te laten verlopen, zijn hier enkele handige tips:

  1. Kom op tijd: Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent om vertragingen te voorkomen. Houd eventuele drukte rondom de luchthaven in de gaten en plan je reis dienovereenkomstig.
  2. Wees voorbereid: Zorg dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt, zoals vluchtinformatie en identificatiedocumenten. Dit bespaart tijd bij het in- en uitstappen.
  3. Communiceer goed: Maak duidelijke afspraken met de persoon die je komt brengen of ophalen. Bespreek waar je elkaar zult ontmoeten en geef eventuele wijzigingen tijdig door.

Adres

P1 is gemakkelijk bereikbaar. Onderstaande adresgegevens kun je gebruiken om je route te plannen naar Eindhoven Airport P1 kiss & Ride:
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Voor de meest actuele informatie en eventuele wijzigingen met betrekking tot de “Kiss & Ride” faciliteiten op Eindhoven Airport is het altijd verstandig de officiële website van de luchthaven te raadplegen.