veelgestelde vragen vanaf Airport EIndhoven

1. Welke bestemmingen kan ik bereiken vanaf luchthaven Eindhoven? Luchthaven Eindhoven biedt vluchten naar een breed scala aan Europese bestemmingen, waaronder populaire steden zoals Londen, Barcelona, Rome, Berlijn, en vele andere.

2. Hoe kom ik het beste naar luchthaven Eindhoven? Luchthaven Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar met de auto, taxi, bus of trein. Er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden beschikbaar, evenals een busstation en een treinstation op loopafstand van de terminal.

3. Kan ik parkeren op luchthaven Eindhoven en zo ja, wat zijn de tarieven? Ja, luchthaven Eindhoven biedt verschillende parkeermogelijkheden, waaronder kort parkeren, lang parkeren en valet parking. De tarieven variëren afhankelijk van de duur van het parkeren en de gekozen parkeeroptie.

4. Hoe lang van tevoren moet ik op de luchthaven zijn voor mijn vlucht? Het wordt aanbevolen om minstens twee uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven voor binnenlandse vluchten en drie uur voor internationale vluchten. Dit geeft voldoende tijd voor het inchecken, het passeren van de veiligheidscontrole en eventuele andere procedures.

5. Zijn er speciale faciliteiten beschikbaar op luchthaven Eindhoven voor passagiers met speciale behoeften? Ja, luchthaven Eindhoven biedt verschillende diensten en faciliteiten voor passagiers met speciale behoeften, waaronder rolstoeltoegankelijke voorzieningen, assistentie bij het inchecken en instappen, en speciale parkeerplaatsen dicht bij de terminal.

6. Wat zijn de openingstijden van de winkels en restaurants op luchthaven Eindhoven? De meeste winkels en restaurants op luchthaven Eindhoven zijn geopend vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond, maar de exacte openingstijden kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en het seizoen. Het wordt aanbevolen om de website van de luchthaven te raadplegen voor actuele informatie.

7. Zijn er bagagebeperkingen voor vluchten vanaf luchthaven Eindhoven? Ja, net als bij andere luchthavens gelden er bagagebeperkingen voor vluchten vanaf luchthaven Eindhoven. Het is belangrijk om de bagagevoorschriften van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt te controleren voordat je vertrekt om ongemak te voorkomen.

8. Zijn er faciliteiten beschikbaar op luchthaven Eindhoven voor het omwisselen van valuta? Ja, luchthaven Eindhoven biedt verschillende wisselkantoren waar passagiers valuta kunnen omwisselen. Daarnaast zijn er ook geldautomaten beschikbaar voor het opnemen van geld met een bankpas of creditcard.

9. Kan ik op luchthaven Eindhoven gebruikmaken van wifi? Ja, luchthaven Eindhoven biedt gratis wifi voor alle passagiers. Je kunt verbinding maken met het wifi-netwerk van de luchthaven en genieten van gratis internettoegang tijdens je verblijf.