Nieuw

Griekenland

Hotel Zakros

 461
Nieuw

Chersonissos

Nana Golden Beach

 1.019
Nieuw
Nieuw
 601
Nieuw
 665
Nieuw
 593
Nieuw

Griekenland

Royal Bay Suites

 586
Nieuw
 917
Nieuw
 1.228
Nieuw
 1.132
Nieuw

Griekenland

Ktima Kares

 671
Nieuw

Agia Galini

Hotel Irini Mare

 780

Vlieg vanaf Eindhoven naar Griekenland

Griekenland is een prachtige vakantiebestemming die rijk is aan cultuur, geschiedenis en natuur. Vanaf Eindhoven Airport kunt u gemakkelijk naar verschillende bestemmingen in Griekenland vliegen, waaronder de eilanden en het vasteland.

De eilanden van Griekenland, zoals Santorini, Mykonos en Rhodos, zijn bekend om hun prachtige stranden, helderblauwe zee en idyllische dorpjes. Hier kunt u heerlijk ontspannen, genieten van de zon en het uitgaansleven ontdekken.

Op het vasteland van Griekenland kunt u genieten van de indrukwekkende geschiedenis en cultuur van het land. Bezoek bijvoorbeeld Athene, de hoofdstad van Griekenland, en ontdek de Akropolis, het Odeon van Herodes Atticus en de Agora. Of ga naar Delphi en ontdek de indrukwekkende orakel tempel van Apollo.

Griekenland heeft ook prachtige natuur te bieden, zoals de Meteora rotsformaties en de Samaria kloof. Het eiland Kreta is bijvoorbeeld een prachtige bestemming voor een wandelvakantie.

Boek nu uw vakantie naar Griekenland vanaf Eindhoven Airport en ontdek zelf waarom Griekenland zo’n unieke en veelzijdige vakantiebestemming is!