Heb je genoeg van de winterse kou en verlang je naar zonovergoten bestemmingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een lijst samengesteld met 10 fantastische vakantiebestemmingen waar je heerlijk kunt genieten van de zon tijdens de voorjaarsvakantie. En het beste van alles? Deze bestemmingen zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf Vliegveld Eindhoven. Dus pak je koffers en ontsnap aan de kou!

1. Barcelona, Spanje

Barcelona is een bruisende stad met een perfecte combinatie van strand, cultuur en gastronomie. Bezoek de iconische Sagrada Familia, wandel over de beroemde Ramblas en geniet van tapas op een gezellig terras. Met recht een topbestemming!

2. Rome, Italië

Breng de voorjaarsvakantie door in de eeuwige stad en ontdek de rijke geschiedenis van Rome. Bezoek het Colosseum, gooi een muntje in de Trevifontein en geniet van heerlijke Italiaanse pasta’s en gelato.

3. Lissabon, Portugal

Lissabon staat bekend om haar charmante geplaveide straatjes, kleurrijke huizen en adembenemende uitzichten. Verken de historische wijk Alfama, proef de lokale specialiteiten zoals pasteis de nata en geniet van een ritje in de iconische gele tram.

4. Malaga, Spanje

Met haar zonnige klimaat en prachtige stranden is Malaga de ideale bestemming voor een ontspannen voorjaarsvakantie. Breng een bezoek aan het Picasso Museum, geniet van heerlijke tapas en maak een ontspannen wandeling langs de boulevard.

5. Palma de Mallorca, Spanje

Op zoek naar een combinatie van zon, zee en strand? Dan is Palma de Mallorca dé plek voor jou! Relax op de parelwitte stranden, verken de charmante oude stad en geniet van heerlijke mediterrane gerechten.

6. Nice, Frankrijk

Nice is een schilderachtige Franse stad aan de Côte d’Azur, met een prachtig strand en levendige boulevards. Breng een bezoek aan het wereldberoemde Musée Matisse, slenter door de kleurrijke wijk Le Vieux Nice en proef de lokale specialiteiten op een gezellig terras.

7. Alicante, Spanje

Alicante biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte voorjaarsvakantie: zon, strand en heerlijk eten. Bezoek het imposante Castillo de Santa Bárbara, maak een wandeling langs de haven promenade en geniet van verse visgerechten in een van de vele tapasrestaurants.

8. Rhodos, Griekenland

Stap in de voetsporen van de oude Grieken op het eiland Rhodos. Verken de oude stad met zijn indrukwekkende middeleeuwse kasteel, ontspan op de prachtige stranden en geniet van een glaasje ouzo op een terras aan zee.

9. Tenerife, Spanje

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en biedt het hele jaar door aangename temperaturen. Ontdek het adembenemende landschap van het nationale park Teide, relax op een van de vele stranden en maak kennis met de unieke lokale cultuur.

10. Faro, Portugal

Faro, gelegen in de prachtige Algarve-regio, is een perfecte bestemming voor zonaanbidders en natuurliefhebbers. Verken de schilderachtige straatjes van de historische binnenstad, maak een boottocht naar de prachtige Ria Formosa en geniet van verse vis in een lokaal restaurant.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je vlucht vanaf Vliegveld Eindhoven en ontsnap aan de kou naar een van deze heerlijke bestemmingen! Je verdient het om te genieten van een onvergetelijke voorjaarsvakantie onder de warme zon.