Eindhoven, de bruisende stad in het zuiden van Nederland, is niet alleen een fantastische bestemming voor een stedentrip op zich, maar ook een perfect vertrekpunt voor het verkennen van andere prachtige steden in Europa. In dit artikel ontdek je hoe je gemakkelijk en snel toegang hebt tot verschillende citytrips vanaf vliegveld Eindhoven.

Optimaal reizen vanuit Eindhoven Airport

Met Eindhoven Airport als vertrekpunt heb je een scala aan mogelijkheden om naar verschillende Europese steden te vliegen. Dankzij de vele luchtvaartmaatschappijen die deze luchthaven bedienen, kun je profiteren van betaalbare vluchten naar populaire bestemmingen zoals Barcelona, Londen, Parijs en Rome. Daarnaast vlieg je vanuit Eindhoven ook gemakkelijk naar minder bekende pareltjes zoals Krakau, Valencia en Boedapest.

Vervoer van en naar de luchthaven

Eindhoven Airport is uitstekend verbonden met het Nederlandse openbaar vervoersnetwerk, waardoor je zonder enige moeite vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of andere steden naar de luchthaven kunt reizen. Bovendien zijn er tal van taxi- en shuttle-opties beschikbaar voor wanneer je je reis nog comfortabeler wilt maken.

Ontdekken van diverse bestemmingen

Barcelona – De stad van Gaudí en tapas

Barcelona, de levendige stad aan de Middellandse Zee, biedt een mix van cultuur, strand en gastronomie. Vanaf Eindhoven Airport kun je binnen enkele uren in Barcelona zijn en genieten van de beroemde architectuur van Gaudí, een wandeling maken over de Ramblas en proeven van heerlijke tapas op een gezellig terrasje.

Londen – De stad die nooit slaapt

Vlieg je liever naar het bruisende Londen? Vanuit Eindhoven sta je binnen een mum van tijd in het hart van deze wereldstad. Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge. Verken de winkelstraten van Oxford Street of geniet van een traditionele afternoon tea in Covent Garden. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken in Londen!

Parijs – De stad van de liefde

Romantiek en elegantie komen samen in de Franse hoofdstad Parijs. Met een directe vlucht vanuit Eindhoven ben je snel in deze betoverende stad. Bewonder de Eiffeltoren, wandel langs de Seine en bezoek wereldberoemde musea zoals het Louvre en Musée d’Orsay. Sluit je dag af met een romantische boottocht over de rivier en geniet van de authentieke Franse keuken.

Rome – De eeuwige stad

Wil je graag de rijke geschiedenis van Europa ervaren? Vlieg dan naar Rome vanaf Eindhoven Airport. Ontdek het Colosseum, bewonder de prachtige fresco’s in de Sixtijnse Kapel en gooi een muntje in de Trevifontein voor geluk. Proef de heerlijke Italiaanse pasta’s en pizza’s en geniet van de levendige sfeer op de pleinen van Rome.

Met vliegveld Eindhoven als vertrekpunt ben je slechts een vlucht verwijderd van de mooiste steden in Europa. Of je nu kiest voor de zonnige stranden van Barcelona, het bruisende Londen, de romantiek van Parijs of de rijke geschiedenis van Rome, Eindhoven Airport biedt jou de mogelijkheid om de perfecte citytrip te maken. Boek vandaag nog je vlucht en laat je betoveren door al het moois dat deze steden te bieden hebben!