Nieuw
 455
Nieuw

Andalusië

Cortijo del Mar

 940
Nieuw
 607
Nieuw

Andalusië

Colina del Paraiso

 510
Nieuw

Andalusië

Casamaia

 740
Nieuw
 583
 784
Nieuw

Andalusië

Las Dunas

 525
Nieuw

Andalusië

Hotel La Malvasía

 1.017
Nieuw
 510
Nieuw
 728

Vlieg vanaf Eindhoven naar Andalusië

Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje, bekend om zijn prachtige kusten, historische steden en diverse culturele bezienswaardigheden. Vanaf Eindhoven Airport kunt u gemakkelijk naar Andalusië vliegen en genieten van alles wat deze regio te bieden heeft.

Een van de hoogtepunten van Andalusië is de stad Sevilla, de hoofdstad van de regio, met haar prachtige architectuur, zoals de Giralda-toren en de Real Alcázar, een middeleeuws paleis. Ook Cordoba, met haar Mezquita, een prachtige moskee-kathedraal, is een must voor historische liefhebbers.

Andalusië is ook bekend om haar prachtige stranden, zoals die van Malaga, Cadiz, en Tarifa, waar u kunt genieten van een heerlijke zon, zee en strandvakantie. De regio is ook populair bij wandelaars en fietsers, met veel prachtige wandel- en fietsroutes.

De Andalusische keuken is ook een hoogtepunt, met gerechten zoals gazpacho, paella en tapas. Proef ook eens de lokale wijnen, zoals sherry, die in de regio worden gemaakt.

Boek nu uw vakantie naar Andalusië vanaf Eindhoven Airport en ontdek zelf waarom Andalusië zo’n populaire en veelzijdige vakantiebestemming is!