Tsjechië

Resultaat 1–9 van de 41 resultaten wordt getoond

Nieuw

Praag

Stages

Vanaf prijs p.p.  167

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Vlakbij de O2 Arena, Stijlvolle designkamers, Metro om de hoek, Uniek belevingsrestaurant & inclusief transfers. Boek direct voor maar 167.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Praag

Ambiance

Vanaf prijs p.p.  84

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Prachtig authentiek pand, Onlangs volledig gerenoveerd, Schone en moderne kamers, Goede bedden, lekker slapen & inclusief transfers. Boek direct voor maar 84.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Praag

Astoria

Vanaf prijs p.p.  132

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Fantastische ligging, Dicht bij oude stadsplein, Leuke restaurants om de hoek, Omringd door vele winkels & inclusief transfers. Boek direct voor maar 132.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Praag

Arbes

Vanaf prijs p.p.  89

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Hotel uit, Petrinské Sady-Park in, Karakteristiek hotel, Aan de voet van de Burcht, Zeer vriendelijk personeel & inclusief transfers. Boek direct voor maar 89.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  103

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Kamers met uitzicht op de stad, Stijlvol design, Super personeel!, Geniet van traditionele gerechten & inclusief transfers. Boek direct voor maar 103.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Praag

Olsanka

Vanaf prijs p.p.  96

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Tram stopt voor de deur, Kom tot rust in de wellness, Speciaal bierterras in de zomer, Picknicken in het park & inclusief transfers. Boek direct voor maar 96.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  81

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Dichtbij de Botanische tuin, Gebouw uit begin 20e eeuw, Sfeervolle ruime kamers, Kom tot rust in de grote tuin & inclusief transfers. Boek direct voor maar 81.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  119

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Gelegen in de mooie wijk Karlín, Vlakbij Memorial Vítkov, Omringd door restaurants, Kom tot rust in de wellness & inclusief transfers. Boek direct voor maar 119.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  87

5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Zeer gunstige prijs, Goede OV-verbinding naar centrum, Waanzinnig uitzicht over de stad, Parkeerplaats beschikbaar & inclusief transfers. Boek direct voor maar 87.00 p.p. vanaf Eindhoven.


Op www.vanafeindhoven.nl wordt het boeken van een vakantie, een parkeerplaats of een treinreis van- en naar Eindhoven wel heel eenvoudig. Wij bieden op één plek bijna alle vakantiebestemmingen aan die vanaf Eindhoven Airport te bereiken zijn. Dit maakt het voor u eenvoudig en overzichtelijk om een vakantie te boeken.

Wij werken samen met alle grote reisorganisaties en zijn zodoende aangesloten bij de ANVR en SGR. Daarnaast hebben wij bij alle deelnemende vakantieaanbieders een prijsvergelijk gemaakt. Hierdoor betaalt u altijd de beste prijs voor uw reis.

Kijk voor de beschikbare bestemmingen op de interactieve kaart op de hoofdpagina. Voor het boeken van een parkeerplaats klikt u hier en voor het boeken van een treinreis kunt u hier terecht. VanafEindhoven.nl is onderdeel van MiTravel.nl

MiTravel is een travelagency die het vergelijken van reizen en prijzen tot kunst heeft verheven. Bent u op zoek naar een specifieke vakantiebestemming? Kijk dan eens naar de vakantieportfolio op www.Mitravel.nl

Vlieg vanaf Eindhoven naar Tsjechië

Vanaf Eindhoven is ook Tsjechië bereikbaar. Een vakantie boeken naar Praag wordt nu wel erg eenvoudig. Kijk snel naar ons actuele reisaanbod voor de mooiste aanbiedingen in Tsjechië.

Door ons uitgebreide netwerk mogen wij vakanties aanbieden namens de grote reisorganisaties die in Nederland actief zijn. Dit betekent voor u dat een vakantie boeken wel heel eenvoudig en overzichtelijk wordt.

Wij werken samen met alle grote reisorganisaties en zijn zodoende aangesloten bij de ANVR en SGR. Daarnaast hebben wij bij alle deelnemende vakantieaanbieders een prijsvergelijk gemaakt. Hierdoor betaalt u altijd de beste prijs voor uw reis.