2 sterren

Resultaat 1–9 van de 65 resultaten wordt getoond

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  135

Gratis fietstour onbekend BCN, Een modern en fris hotel, De service komt uit het hart, Ahh, de restaurants van Eixample, Loop zo naar Plaça de Catalunya, En ook zó naar Plaça d'Espanya & inclusief transfers. Boek direct voor maar 135.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  655

Knus en kleinschalig, Persoonlijke service, Het zwembad als middelpunt, En het strand om de hoek, Goed adres voor prima prijs, Vanaf hier het eiland ontdekken & inclusief transfers. Boek direct voor maar 655.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  478

Geniet van een gemoedelijke sfeer;Voor een heerlijke uitrustvakantie;Kleinschalig;Lekker centraal. Boek direct nu voor maar 478.00 p.p. vanaf Eindhoven via Sunweb.nl

Nieuw

Catalonië

Don Juan Resort

Vanaf prijs p.p.  109

Goede prijs/kwaliteit, Deur uit, centrum in, Toplocatie: strand 250m, Een duik in het zwembad, Activiteitenprogramma, Ook all-in bij te boeken & inclusief transfers. Boek direct voor maar 109.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Es Canar

Cala Martina

Vanaf prijs p.p.  551

Hotel op een klif, Prachtig uitzicht op zee, Rustige ligging, Ontspannen bij het zwembad, Leuke miniclub voor de kids, Hippiemarkt Punta Arabi op het terrein & inclusief transfers. Boek direct voor maar 551.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Oostenrijk

Alois Arnold

Vanaf prijs p.p.  583

Aan de rand van Sölden, Met de lange latten naar de bar, Wintersport voor een topprijs, 363 km skipiste, Hoogte skigebied 1350m - 3340m & inclusief transfers. Boek direct voor maar 583.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw

Kaapverdië

Nha Terra

Vanaf prijs p.p.  738

Midden in levendig Santa Maria, Vlak bij het witte zandstrand, Optioneel: Local Dinner Experience, Simpele maar schone kamers, Ontbijten bij het kleine zwembad, Ook fijn: scherp geprijsd & inclusief transfers. Boek direct voor maar 738.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  321

Toplocatie: deur uit, centrum in, Een ontbijt om van te smullen, Levendige wijk vol highlights, Modern, strak en fris, Lopend naar de Nyhavn, Erkend met eco-label & inclusief transfers. Boek direct voor maar 321.00 p.p. vanaf Eindhoven.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  309

Croissantje in de ochtendzon, Lopend naar pretpark Tivoli, Deur uit, centrum in, Levendig wijk, veel highlights, 'wakeup' met heerlijk ontbijt, Erkend met eco-label & inclusief transfers. Boek direct voor maar 309.00 p.p. vanaf Eindhoven.