In deze blog lichten wij de populaire camping Norcenni Girasole Club in Toscane uit. Deze camping ligt aan de rand van het stadje Figlini Valdarno, in het hart van de prachtige wijkstreek Chianti. In de omgeving zijn prachtige wijn- en olijfgaarden te vonden.Het vliegveld van Florence ligt op ongeveer 1 uur rijafstand.

Faciliteiten Norcenni Girasole Club

Norcenni Girasole Club is een grote camping, maar door de ruime opzet en de hoogteverschillen heerst er toch een rustige sfeer. De camping is eigenlijk een compleet vakantiedorp met alles erop en eraan. Zo rijdt er een treintje tussen het hoger-en lagergelegen gedeelte. In beide gedeelten zijn er voorzieningen zoals winkels en een zwembad. In het lager gelegen deel ligt het echte centrum van de camping.  Deze camping heeft alle denkbare voorzieningen. Zo zijn er o.a. 3 restaurants, een pizzeria en vier barretjes. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in 2 supermarkten. Daarnaast

Verder is er een uitgebreid entertainmentprogramma, met onder andere live muziek en een disco. De disco is vanaf 16 jaar.

Info over Norcenni Girasole

Aanbieders Norcenni Girasole Club

Er zijn veel reisorganisaties die op Norcenni Girasole Club ingerichte stacaravans, bungalowtenten of lodgetenten verhuren. Via Italieboeken.nl bieden wij namens meerdere aanbieders vakanties aan naar Toscane. Voor u betekent dat een goed vergelijk qua prijs en voorwaarden.

Tips

Van alle mooie steden die Toscane te bieden heeft lichten wij er 2 uit. Wat ons betreft is een bezoek naar de stad Florence een aanrader. De stad is prima aan te reizen per trein. Vanaf het treinstation van Figlini Valdarno reist u binnen 35 minuten naar hartje Florence.

Een andere aanrader ligt dichter bij de camping, tussen de wijngaarden. Perlamora; Hier kun je authentiek Toscaans eten in een betoverende omgeving. Om PerlaMora te vinden is even een uitdaging. De mensen op de camping kunnen u navigeren. Een diner op deze plek is echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *