Op dit moment zijn de lange wachttijden op Schiphol de reden voor veel mensen om uit te wijken naar andere vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Met name Eindhoven Airport plukt hier de vruchten van. Wat maakt airport Eindhoven aantrekkelijk? In deze blog gaan wij in op de selling points van Airport Eindhoven.

Vakanties vanaf Eindhoven

Groot bereik

Vanaf Eindhoven vlieg je naar 80 bestemmingen door heel Europa. Waaronder veel populaire bestemmingen zoals Malaga, Lissabon of Milaan

De prijs

Het begint al bij het boeken van de tickets. Door de lagere vliegtax zijn de vluchten vanaf Eindhoven over het algemeen goedkoper dan de vluchten die verlopen via Schiphol.

Daarnaast is ook het parkeren een stuk eenvoudiger en goedkoper. Bij het boeken van een pakketreis met parkeren bent u vaak al honderd(en) euro’s goedkoper uit.

Kleinschaligheid

Bij een vakantie vanaf Eindhoven Airport zul je merken dat je overal minder lang in de rij staat. Zeker wanneer je reist met bagage die je nog moet inchecken en afgeven aan de balie. De meeste mensen die namelijk voor luchthaven Eindhoven kiezen reizen alleen met handbagage. Niet alleen bij de incheckbalie sta je minder lang in de rij, maar ook bij de douane, veiligheidscheck en gate zul je dit merken. Doordat het vliegveld relatief klein is, zijn de afstanden tussen de gates ook minder groot. Zo heb je meer tijd om te relaxen en hoef je geen kilometers te wandelen.

VanafEindhoven.nl

Naast de voordelen van vliegen vanaf Eindhoven bieden wij u het gemak om uw hele vakantie inclusief parkeerplaats vanaf 1 plek vast te leggen. Dit doen wij tegen de scherpste prijzen. Kijk snel bij ons uitgebreide aanbod van vakanties vanaf Eindhoven.

Vakanties vanaf Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *