Eindhoven Airport is een van de drukst bezochte luchthavens in Nederland, met miljoenen passagiers per jaar. Als je van plan bent om naar de luchthaven te reizen, is het belangrijk om vooraf te weten waar je kunt parkeren en hoeveel het zal kosten. In deze blog bespreken we de verschillende parkeeropties bij Eindhoven Airport.

P1 Parking

Dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage bij de terminal. Hier kun je op een korte termijn parkeren. De tarieven variëren van €2,50 voor een uur tot €35 voor een week. Er is ook een VIP-parkeerplaats beschikbaar voor €50 per dag.

P2 Parking

Dit is de tweede parkeergarage bij de terminal. Hier kun je op een lange termijn parkeren. De tarieven variëren van €3,50 voor een dag tot €60 voor een week.

P3 Parking

Dit is de derde parkeergarage bij de terminal. Hier kun je parkeren voor een langere periode. De tarieven variëren van €4,50 voor twee dagen tot €70 voor twee weken.

P4 Parking

Dit is de verste parkeergarage bij de terminal. Hier kun je parkeren voor een langere periode. De tarieven variëren van €5 voor twee dagen tot €80 voor twee weken.

Valet Parking

Dit is een service waarbij je je auto afgeeft bij een speciaal daarvoor bestemde locatie en het wordt voor je geparkeerd. Dit kost €12,50 per dag.

Park, Sleep & Fly

Dit is een pakket waarbij je kunt overnachten in een hotel bij de luchthaven en de volgende dag gebruik kunt maken van de parkeergarage. Dit pakket is beschikbaar vanaf €45 per nacht.

Houd er rekening mee dat de tarieven onderhevig zijn aan verandering.

Voordelig parkeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *