Ben jij op zoek naar een leuke stedentrip, maar wil je niet te ver weg én geen hoge kosten maken? Dan is Eindhoven Airport de perfecte plek om te beginnen! Vanaf hier vlieg je namelijk gemakkelijk naar diverse Europese steden. In dit artikel geven we je een overzicht van stedentrips die je goed kunt bereiken vanaf Eindhoven Airport.

Boedapest

Begin je stedentrip in Boedapest met een bezoek aan het prachtige Buda Castle. Hier heb je een schitterend uitzicht over de Donau en de stad. Verder vind je in Boedapest verschillende badhuizen zoals Szechenyi en Gellert. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van wellnessfaciliteiten.

Valencia

Valencia heeft alles wat je zoekt voor een geslaagde citytrip: zon, strand en cultuur. Wanneer je in Valencia bent moet je zeker een bezoek brengen aan de Ciutat de les Arts i les Ciències (Stad van Kunst en Wetenschap). Dit bijzondere complex bestaat uit meerdere gebouwen met elk hun eigen functie.

Milaan

Milaan is de modehoofdstad van Italië en ook wel bekend als de stad van de Duomo di Milano: een prachtige kathedraal die je niet mag missen. Verder kun je in Milaan lekker winkelen in de vele winkelstraten en genieten van Italiaanse specialiteiten in één van de vele restaurants en cafeetjes.

Edinburgh

Wil je graag naar Schotland, maar niet te ver weg vanaf Eindhoven Airport? Dan is Edinburgh de perfecte bestemming. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en is mooi gelegen aan het water. Ga zeker een kijkje nemen bij Edinburgh Castle, welke hoog boven de stad uittorent.

Conclusie

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze stedentrips die bereikbaar zijn vanaf Eindhoven Airport. Boek snel je vliegtickets en ontdek deze prachtige steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *