Ben jij op zoek naar de perfecte zonbestemming voor komend jaar? Dan ben je bij Eindhoven Airport aan het juiste adres. Wij hebben een overzicht gemaakt van de populairste zon bestemmingen vanaf Eindhoven Airport in 2023 voor jou.

Spanje

Het zonnige Spanje blijft een van de populairste bestemmingen voor Nederlanders die op zoek zijn naar zon, strand en cultuur. Mallorca en Ibiza staan bovenaan de lijst, maar ook de Costa del Sol trekt veel toeristen. Of je nu wilt relaxen op het strand of juist culturele uitstapjes wilt maken, Spanje is een perfecte keuze.

Portugal

Ook het prachtige Portugal is weer populair in 2023. Met name Faro en de Algarve zijn favorieten door de mooie stranden en authentieke steden. Je kunt hier genieten van de zon, de culinaire hoogstandjes en het gezellige nachtleven. Voor wie meer van natuur houdt, is Madeira een geweldige optie.

Griekenland

De verschillende eilanden van Griekenland bieden voor elk wat wils. Santorini staat al jaren bekend om haar adembenemende uitzichten en romantische sfeer. Rhodos daarentegen is bekend om haar bruisende nachtleven en historische bezienswaardigheden. Als je op zoek bent naar afgelegen stranden en een rustigere vakantie, dan zijn de Ionische eilanden zoals Zakynthos perfect voor jou.

Italië

Italië staat bekend om haar rijke cultuur, adembenemende landschappen en overheerlijk eten. Rome blijft een populaire bestemming voor toeristen die de stad van duizend-en-een bezienswaardigheden willen ontdekken. Maar Italië biedt ook perfecte strandbestemmingen zoals Sicilië of Sardinië waar je helemaal tot rust kunt komen bij een van de vele witte stranden.

Turkije

Als je op zoek bent naar luxe en all-inclusive resorts, dan ben je in Turkije aan het juiste adres. De badplaatsen Antalya en Alanya zijn de meest populaire bestemmingen met hun uitgestrekte stranden en prachtige resorts. Kuşadası is ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege de vele waterparken en attracties.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, er is genoeg keuze voor iedereen die vanaf Eindhoven Airport wil vliegen in 2023. Boek nu snel jouw vakantie naar een van deze top bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *