Eindhoven Airport is goed toegankelijk voor ouderen en mensen met mobiliteitsbeperkingen. De luchthaven heeft verschillende voorzieningen en services om het reizen voor alle passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn enkele aspecten waar je rekening mee kunt houden:

Toegankelijkheid van de terminal

Eindhoven Airport heeft faciliteiten voor mindervaliden, waaronder rolstoeltoegankelijke voorzieningen, hellingen en liften. De terminal is ontworpen met aandacht voor toegankelijkheid, wat het voor ouderen en mensen met mobiliteitsbeperkingen gemakkelijker maakt om door de luchthaven te navigeren.

Assistentie op de luchthaven

De luchthaven biedt assistentie voor passagiers met speciale behoeften. Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met de luchthaven of de luchtvaartmaatschappij om assistentie te regelen, zoals het gebruik van rolstoelen of begeleiding door het personeel.

Parkeervoorzieningen

Er zijn aangepaste parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden nabij de terminal. Zorg ervoor dat je hier gebruik van maakt als je met de auto naar de luchthaven komt.

Inchecken en beveiliging

Er zijn speciale rijen voor passagiers met beperkte mobiliteit bij incheckbalies en beveiligingscontroles. Dit kan het proces efficiënter en minder stressvol maken.

Vliegtuiginstap

Moderne vliegtuigen en luchtvaartmaatschappijen zijn uitgerust met voorzieningen voor passagiers met beperkte mobiliteit, waaronder rolstoeltoegankelijke vliegtuigstoelen en instaphulpmiddelen.

Voor specifieke vragen over je reisplannen en om te zorgen voor de nodige assistentie, is het raadzaam om vooraf rechtstreeks contact op te nemen met de luchthaven en de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Ze kunnen je voorzien van gedetailleerde informatie en ervoor zorgen dat je reis soepel verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *