Naar Eindhoven Airport reizen met het openbaar vervoer is goed mogelijk, en de luchthaven is goed verbonden met het Nederlandse spoornetwerk en busdiensten. Hier zijn de algemene opties:

Met de trein

Treinstation Eindhoven: Eindhoven Airport heeft geen eigen treinstation, maar het centraal station van Eindhoven (Eindhoven Centraal) is goed bereikbaar per trein vanuit verschillende steden in Nederland.

Bus vanaf station Eindhoven: Vanaf het centraal station van Eindhoven kun je buslijn 400 nemen, die direct naar Eindhoven Airport gaat. De bus vertrekt vanaf het busstation Neckerspoel, gelegen aan de zuidzijde van het treinstation. De reistijd met de bus naar de luchthaven is ongeveer 20 minuten.

Met de bus rechtstreeks

Buslijn 400: Buslijn 400 is een directe verbinding van Eindhoven Centraal naar Eindhoven Airport. Deze bus rijdt regelmatig, ook ’s nachts, en de reistijd is ongeveer 20 minuten.

Andere buslijnen: Er zijn ook andere buslijnen die naar Eindhoven Airport gaan, zoals lijn 401 vanuit Eindhoven Centraal en lijn 145 vanuit Tilburg.

Met de auto

Als je ervoor kiest om met de auto naar Eindhoven Airport te gaan, zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar op de luchthaven. Klik hier om jouw parkeerplaats te reserveren

Het openbaar vervoer in Nederland is over het algemeen efficiënt en betrouwbaar. Controleer voor vertrek de actuele dienstregelingen en routes, aangezien deze kunnen variëren op basis van de dag en het tijdstip. Je kunt ook gebruikmaken van reisplanners of apps voor het openbaar vervoer om je route te plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *