TUI is een internationale reisorganisatie met het hoofdkantoor in Hannover, Duitsland. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van TUI:

Geschiedenis

  • TUI werd oorspronkelijk opgericht in 1923 in Duitsland en is sindsdien uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste reisconcerns. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de reisindustrie.

Diversiteit van diensten

  • TUI biedt een breed scala aan reisdiensten, waaronder pakketreizen, vluchten, cruises, hotels, excursies en meer. Het bedrijf bedient zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers.

Internationale aanwezigheid

  • TUI is wereldwijd actief en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende landen. Het bedrijf opereert in Europa, Noord-Amerika, Azië en andere delen van de wereld.

Vakantiemerken

  • TUI exploiteert verschillende vakantiemerken, waaronder TUI, TUIfly, ROBINSON, en andere. Elk merk richt zich op specifieke segmenten van de reismarkt.

Duurzaamheid en verantwoord toerisme

  • TUI heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en verantwoord toerisme. Het bedrijf streeft naar het verminderen van de milieu-impact en ondersteunt initiatieven voor lokale gemeenschappen.

Eigen luchtvaartmaatschappij

  • TUI heeft zijn eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly, waarmee het vluchten aanbiedt als onderdeel van pakketreizen en als losse boekingen.

Online boekingsplatform

  • TUI biedt een uitgebreid online boekingsplatform waar reizigers vluchten, hotels, pakketreizen en andere reisdiensten kunnen boeken.

Klantenservice

  • TUI hecht waarde aan klantenservice en biedt ondersteuning aan reizigers via verschillende kanalen, waaronder telefonische helpdesks, online chat en persoonlijk op locatie.

Tijdelijke actie: profiteer nu van stapelkorting

Ben je al aan het fantaseren over komende zomer? Boek nu je zomervakantie en profiteer van tot 100,- vroegboekkorting én tijdelijk tot 100,- extra kassakorting p.p. De keuze is nu nog heel groot en je hebt extra lang voorpret. Dit is dus hét moment om je zomervakantie te boeken. klik hier voor 100,- vroegboekkorting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *