Ben je op zoek naar een voordelige en vlotte reis naar je favoriete vakantiebestemming? Dan is luchthaven Eindhoven wellicht het perfecte startpunt voor jouw reis! In tegenstelling tot Schiphol, biedt Eindhoven Airport diverse voordelen die jouw reis een stuk prettiger maken.

1. Laagste tarieven

De luchthaven Eindhoven staat bekend om haar scherpe ticketprijzen. Met name budgetmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia vliegen vanaf Eindhoven naar diverse populaire bestemmingen in Europa voor een fractie van de prijs die je op Schiphol zou betalen.

2. Korte wachttijden

De compacte indeling van Airport Eindhoven zorgt voor korte wachttijden bij zowel inchecken als de securitycontrole. Je hoeft dus niet urenlang te dralen voor je aan boord kunt. Ideaal als je weinig tijd hebt of met kinderen reist.

3. Gemakkelijk bereikbaar

Luchthaven Eindhoven is gunstig gelegen in het zuiden van Nederland en is eenvoudig bereikbaar met de auto, bus of trein. Ook voor parkeren betaal je bij Eindhoven Airport een stuk minder dan op Schiphol.

4. Ontspannen sfeer

De kleinschaligheid van Eindhoven Airport zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Weg met de drukte en hectiek van Schiphol, op Eindhoven Airport geniet je van een prettige reisstart.

5. Direct naar de gate

Bij Eindhoven Airport hoef je geen lange afstanden te dwalen. De pier is direct vanuit de terminal bereikbaar, waardoor je binnen no-time bij je gate staat.

6. Extra services

Ondanks de compacte afmetingen, biedt luchthaven Eindhoven diverse faciliteiten. Zo zijn er diverse restaurants, bars en winkels aanwezig waar je terecht kunt voor een hapje, drankje of wat souvenirs.

Vlieg vaker, vlieg Eindhoven!

Of je nu op zoek bent naar een zonovergoten vakantie in Spanje, een stedentrip naar Londen of een wintersport avontuur in de Alpen, luchthaven Eindhoven biedt jou de perfecte startpunt voor jouw reis. Met haar lage tarieven, korte wachttijden, eenvoudige bereikbaarheid en ontspannen sfeer, is luchthaven Eindhoven de slimste keuze voor jouw volgende vliegreis.

Bekijk hier het hele aanbod.

Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *