Eindhoven Airport is een ideale luchthaven voor een vlotte en voordelige trip naar diverse Europese steden en zonovergoten vakantieoorden. Benieuwd naar de populairste bestemmingen? Check de top 10 hieronder!

Londen, Verenigd Koninkrijk

De bruisende Britse hoofdstad is altijd in trek. Bezoek Buckingham Palace, bewonder de Big Ben, ga shoppen op Oxford Street of geniet van een voorstelling in de West End. Vlieg je liever voordelig? Kies dan voor een low-cost vlucht naar Stansted Airport.

Malaga, Spanje

Zon, strand en sangria? Vlieg naar Malaga voor een heerlijke vakantie aan de Costa del Sol. Relax op het strand, verken de gezellige haven, proef verse tapas of maak een uitstapje naar Ronda of Córdoba.

Boedapest, Hongarije

Ontdek de rijke historie en cultuur van Boedapest. Bezoek de Burcht van Boeda met het koninklijk paleis, ontspan in de Széchenyi-baden of bewonder het Hongaarse parlementsgebouw.

Alicante, Spanje

De Costa Blanca biedt prachtige stranden, charmante dorpjes en bruisende badplaatsen. Ontdek de oude stad van Alicante, geniet van het uitgaansleven in Benidorm of ga watersporten in Calpe.

Faro, Portugal

De Algarve is de perfecte regio voor een zonovergoten vakantie. Bezoek de prachtige stranden, geniet van waterportactiviteiten, verken de historische stadjes of speel een rondje golf.

Palma de Mallorca, Spanje

Het grootste Balearen-eiland biedt voor ieder wat wils. Ontspan op het strand, ga wandelen in de Serra de Tramuntana, verken de charmante hoofdstad Palma of geniet van het bruisende nachtleven.

Ibiza, Spanje

Dit party-eiland staat bekend om zijn uitbundige clubs en feesten. Maar Ibiza heeft ook prachtige stranden, charmante dorpjes en idyllische natuur.

Valencia, Spanje

De opdriede stad aan de Costa Blanca heeft een rijke historie, prachtige architectuur en een heerlijke keuken. Bezoek de Ciudad de las Artes y las Ciencias, verken de oude binnenstad of geniet van verse paella.

Lissabon, Portugal

De heuvelachtige Portugese hoofdstad is perfect voor een stedentrip. Bewonder de pastelkleurige huizen, verken de oude wijken met tram 28, proef Pastel de Nata of ga fado luisteren in de avond.

Dublin, Ierland

Ontdek de Ierse hoofdstad met zijn gezellige pubs, historische bezienswaardigheden en unieke sfeer. Bezoek het Guinness Storehouse, Trinity College met het Book of Kells of wandel over de bruisende Grafton Street.

Vanaf Eindhoven Airport vliegen diverse luchtvaartmaatschappijen naar al deze bestemmingen. Vergeet niet om te controleren of je voor je reis een visum nodig hebt.

tip: Ben je op zoek naar een last minute deal? Check dan hier het aanbod.

Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *